Controlul Parental de la ESET pentru Android vă permite să vă protejați copiii atunci când navighează online, într-un mod acceptat de amândoi. Administrați ce aplicații și ce site-uri folosesc copii și decideți – împreună – ce este mai bine pentru ei.

Utilizați filtre automate în funcție de vârstă, pentru a gestiona aplicațiile pe care copiii dumneavoastră le pot sau nu accesa – și permiteți-le copiilor dvs. să ceară o derogare, prin intermediul aplicației, atunci când doresc să vadă ceva ce este are acces standard restricționat. Blocați automat site-urile web nepotrivite vârstei, folosind categorii de site-uri, permițând în același timp copiilor să se bucure de site-uri prietenoase, adecvate vârstei lor. Decideți cât timp copiii se pot juca pe dispozitivele lor. De exemplu, împiedicați accesul lajocuri în zilele de școală sau în timpul orelor de somn. Setați limite de timp zilnice și permiteți excepții pe care copiii le pot solicita.

Protecție Web

Protecția Aplicațiilor

Localizarea Copilului

Mesaje Parentale

Noi vă oferim o perioadă de trial gratuită de 3 luni. Trimiteți-ne adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite o cheie de licență care vă va permite să încercați versiunea premium a aplicației timp de 3 luni, fără nici o obligație.

Tot ce trebuie să faceți ulterior este să descărcați, pe dispozitivele copiilor dumneavoastră, aplicația din magazinul Google Play și să o activați cu ajutorul cheii de licență primite.

Descărcați

Get It on Google Play
SCANAȚI QR CODUL PENTRU A ACCESA GOOGLE PLAY PE DISPOZITIVUL DUMNEAVOASTRĂ

Cum instalați?

1. Descărcați și activați

Descărcați Controul Parental de la ESET pe dispozitivul copilului dvs. din magazinul Google Play.

Activați aplicația folosind autentificare în my.eset.com.

Nu aveți un cont? Nicio problemă – veți beneficia de suport pe tot parcursul procesului de înregistrare.


2. Administrați securitatea copilului dumneavoastră

Autentificați-vă în contul dvs. my.eset.com pe desktop-ul dvs. sau descărcați Controul Parental de la ESET pe propriul dispozitiv și instalați-l în modul parental.

Apoi, puteți administra securitatea copiilor dvs. și puteți primi alerte și rapoarte de pe dispozitivele copiilor.

Cerințe de sistem

Android 4.0+, RAM intern: 512 MB+, Procesor: ARM Core, Arhitectură: ARMv7 + , min. 500 MHz, Touch screen (minimum 320x480px), Conexiune la internet, SIM card cu un plan SMS (numai pentru comenzile prin SMS), Google Play și Servicii de accesibilitate.